4 MMA Fighters -elokuvasta kääntyi

Kauan ovat menneet päivät, jolloin WWE-painijat muuttuivat elokuvan tähdiksi. Nyt on MMA: n vuoro. Viime vuosina urheilu on saanut melko paljon suosiota, mikä on auttanut joitain sen taistelijoita pääsemään elokuvateollisuuteen. Se ei ole kuin Dwayne Johnson ja Michelle Rodriguez pystyvät hoitamaan kaikki Hollywoodin toimintaroolit. He tarvitsevat varmuuskopioita ajoittain, ja nämä MMA-taistelijat keventävät kuormiaan mielellään. Tässä on 4 MMA-taistelijaa, jotka käänsivät elokuvan tähtiä varoen hopeanäytöltä:
Quinton ‘Rampage’ Jackson
Jos voitat Chuck Liddellin kahdesti, voit tehdä mitä tahansa. Ja kaikella tarkoitan myös herra T: n siirtämistä uudelleenkäynnistyksessä ”The A-Team”. Ainoa asia, jota hän pelkää elokuvassa, on lentäminen. Hänen hahmonsa ennusti todennäköisesti elokuvan välittömän kaatumisen sen julkaisemisen jälkeen. Elokuva ei ehkä ole mennyt hyvin lipputuloilla, mutta Jackson näyttää silti piilottavan sitä Hollywoodissa. Hänellä on neljä elokuvaa, joten katsotaan mihin se vie hänet. Jos nämä eivät onnistu, hänellä on vielä useita miljoonia dollareita sisältävä TNA-sopimus.
Randy Couture
Randy Couture on omistanut melkein kaikki otsikot UFC: ssä. Hänellä on ollut eniten tittelinvaltuuksia UFC-historiassa ja hän on yksi kahdesta taistelijasta, joilla on kaksi mestaruutta titteleissä eri divisioonissa samanaikaisesti. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, hän on myös ainoa taistelija, joka voitti mestaruuden, kun hänestä tuli UFC Hall of Famer. Tällaisen vaikuttavan ansioluettelon avulla ei ole ihme, että Sylvester Stallone värväsi hänet elokuvaan The Expendables. Hän on tehnyt kolme kuluttamatonta elokuvaa ja neljäs on ilmoitettu. Hänellä on myös monia cameoja nimessään.
Ronda Rousey
Ronda Rousey on epäilemättä UFC: n paras naishävittäjä tällä hetkellä. Hän pysyy voittamattomana eikä kukaan horisontissa näytä olevan tarpeeksi vahva kauhistamaan häntä. Menestyksensä takia hän on saavuttanut roolit kolmessa suuressa elokuvan franchising-nimisessä elokuvassa: The Expendables, Fast & Furious 7 ja Entourage. Minulla on hauska tunne, että saamme nähdä hänen voittavan Turtle Entourage -elokuvassa. Rousey toivoo olevan naispuolinen versio The Rockista Hollywoodissa. No, hänellä on ehdottomasti rakennus siihen. Nyt aika näyttää, onko hänellä lahjakkuutta.
Gina Carano
Gina Caranosta on tullut naisten MMA: n kasvot. Hän oli läsnä jo ennen UFC: n naisten divisioonaa. Ammattitaisteluuransa aikana hän oli voittamaton, kunnes hävisi Cristiane Santosille. Sen jälkeen hän siirtyi keskittymään näyttelemiseen. Se oli viisas päätös hänen puolestaan, koska hän pääsi Steven Soderberghin Haywire-elokuvan pääosaan. Hän on esiintynyt myös ”Fast & Furious” -franchisingin kuudennessa erässä. Näemme hänet pian Avengelyne-sarjakuvasarjan elokuvasovituksessa. Luulen, että sekä sekalaiset taistelulajien fanit että sarjakuva-nörtit odottavat sitä innolla.
Nämä MMA-taistelijat ovat ylittäneet taistelualan tullakseen menestyviksi elokuvan tähdiksi. Lajin edetessä näemme lisää nimiä liittymässä tähän luetteloon.