Kuinka toipua työpaikan tai liiketoiminnan menetyksestä

Oletko menettänyt työpaikkasi, yrityksesi, tulosi tai intohimosi ansaita rahaa? Oletko surullinen, yksinäinen ja tuottamaton? Tuntuuko sinusta, että hallituksen avustukseen luottaminen ei vain ole jotain mitä haluat? Poliittisesta retoriikasta huolimatta historia osoittaa kiistattomasti, että hallituksen puuttuminen elämään ei toimi sinun eduksesi.

Hyvä uutinen on rahan puute ja pettymyksen tunne ei ole todellisuutesi. Voit ansaita rahaa nyt tässä ennennäkemättömässä taloudellisessa ympäristössä; eikä se ole vaikeaa.

Jokaisella on tietoa jostain. Mitä sellaista olet saavuttanut elämässäsi, mikä voisi auttaa muita ihmisiä? Oletko maalannut taloja, siivonnut uima-altaita tai työskennellyt työssä, joka on auttanut sinua oppimaan käsityötä tai taitoa?

Mitä harrastuksia sinulla on, jotka voisivat auttaa ihmisiä? Oletko tehnyt puuntyöstöä, ruoanlaittoa, puutarhanhoitoa, työskennellyt tietokoneilla tai moottoripyörillä? Voisitko auttaa jotakuta oppimaan huolehtimaan iäkkäästä vanhemmasta tai kenties auttaa ihmisiä oppimaan, mitä hyvässä hoitokodissa kannattaa etsiä?

Oletko ollut asuntolainan välittäjä, kiinteistönvälittäjä tai vakuutusasiamies? Voisiko tietosi auttaa jotakuta toista ymmärtämään, kuinka tutkia ja hakea asuntolainaa, myydä tai ostaa kiinteistöjä tai jopa työskennellä ulosmittauksen tai konkurssin kautta?

Eilen näin uuden ruoka-auton tarjoilemassa kahvia kauppakeskuksen parkkipaikalla. Se näytti niin kutsuvalta, että pysähdyin juomaan tuoretta kahvia. Kun omistaja haki kahviani, kysyin häneltä, kuinka hän aloitti.

Ennen tätä pandemiaa hänellä oli tuottoisa työ paikallisessa yrityksessä. Kun hänet irtisanottiin töistä, koska hänen työpaikkansa oli sulkeutunut, hän alkoi heti miettiä, mitä tapahtuisi, jos yritys ei avautuisi uudelleen.

Hän tiesi osaavansa keittää kupin hyvää kahvia. Monet hänen ystävänsä kysyivät häneltä, mitä hän teki saadakseen kahvinsa maistumaan niin herkulliselta. Hänellä ei ollut kahvisalaisuutta kerrottavana; mutta hän keitti hyvän kupin kahvia.

Hän löysi vanhan bussin myytävänä hintaan, johon hänellä oli varaa. Viikkojen remontin työskentelyn jälkeen hänen bussinsa oli valmis kahvitestiä varten. Voisiko hän todella myydä kahvinsa? Kaksi päivää yrityksensä käynnistämisen jälkeen hän tiesi vastauksen olevan kyllä.

Jokaisella on tarina! Mikä on tarinasi? Älä anna pelon estää sinua elämästä elämääsi. Ajattele tätä; miten haluat elää elämääsi? Oletko todella onnellinen istuessasi kotona tekemättä mitään ja katsoessasi valeuutisia? Jos näin on, elät jonkun toisen elämää.

Kysymys on; haluatko elää omaa elämääsi? Haluatko täyttymystä ja onnea? Veikkaan, että vastauksesi näihin kysymyksiin on; Joo.

Saatko kuvan? Jokaisella on taito, lahja tai lahjakkuus. Aloita tänään. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa uusi aloitus iästä, vaiheesta tai tilasta riippumatta.